Zenélő kisbusszal járja Budapestet augusztusban négy hétvégén egy profi zenekar, amely minőségi, élő dzsesszzenével lepi meg a munkából hazafelé tartó járókelőket, a turistákat, az autósokat és a tömegközlekedési eszközök utasait.

A zenélő kisbuszban utazó zenekarhoz a főváros egyik forgalmas köztérén egy-egy népszerű énekes is csatlakozik, és ingyenes szabadtéri koncertet adnak. A Schweppes JazzMobil augusztusban csütörtöktől szombatig délután 4 és este 7 között rója a köröket a városban.

Jövő szombaton Pély Barna, a United és a B The First frontembere a Nyugati térnél csatlakozik a csapathoz. Augusztus 12-én, pénteken a Bikás parknál Veres Mónika Nika lesz a vendég. Augusztus 20-án a Madách térnél Gájer Bálint lép fel a Schweppes JazzMobillal. Az utolsó hétvégén, augusztus 27-én a Jókai térnél Galambos Dorina, a Mrs. Columbo zenekar énekesnője ad ingyenes szabadtéri koncertet. A Schweppes JazzMobil utazó zenekarának tagjai: Görögh Dániel (trombita), Köles Márk (dob), Cséry Zoltán (billentyű), Szűcs Péter (basszusgitár). (via MTI)