Alig 18 hónap alatt épült meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szállodája. Az ibis Styles Budapest Airport Hotel 145 szobával, étteremmel, bárral és konferenciatermekkel rendelkezik. Az első két vendég egy luxemburgi pár volt, akik szilveszterezni érkeztek Budapestre.

Hirdetés

Az új szálloda január 3-án nyitotta meg kapuit. A „három csillag plusz” kategóriás hotelt a tulajdonossal kötött szerződés alapján a világ vezető utazási- és lifestyle csoportja, az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis üzemelteti ibis Styles márkanév alatt – közölte a Budapest Airport.

Az Airport Hotel az ország távoli sarkaiból, illetve a határon túlról, például Szlovákia keleti részéről vagy Romániából érkező, korai járatokkal induló utasoknak is kényelmes megoldást jelent. Mivel a 2-es terminál csupán karnyújtásnyira van, a létesítmény ideális Budapesten éjszakázó pilóták és repülőszemélyzeteknek, hiszen egyre több légitársaság indít késő esti járatokat a magyar fővárosba, másnap reggeli visszaúttal. A szállodában egy elegáns étterem, illetve egy gondosan összeválogatott bor- és itallappal rendelkező bár is található.

A repülőtéren az utóbbi időben tapasztalt dinamikus utasforgalmi növekedés fényében biztos vagyok benne, hogy a szálloda sikeres lesz és kiváló minőségű szolgáltatást nyújthat mind az üzleti-, mind a szabadidős utasok számára – mondta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója a nyitást követően.