Válassza az Oldal lehetőséget

Címke: kaland

Travellina megírta a Világutazók kézikönyvét

Hogyan készülj fel egy utazásra? Hogyan vágj neki egyedül egy kalandnak? Mikor érdemes a frekventált látnivalókat felkeresni? Hogyan találjunk jó éttermet a világ másik végén? És hogyan nyújtsuk meg az utazás élményét? A világjáró blogger, Travellina minden praktikus információt összegyűjtött az utazásról. Megjelent a Világutazók kézikönyve!

Olvass tovább

Kinga&Péter: körbehajózzák a Földet

Flamisch Péter rögtön az első találkozásukkor elárulta barátnőjének gyerekkori álmát: szeretné otthagyni megszokott életét, és egy vitorlással elindulni, világot látni. Péter egy raktárban, Kinga pedig étteremben dolgozott Londonban. Összespóroltak annyi pénzt, hogy meg tudták venni Visszafordíthatatlan nevű hajójukat, aztán belevágtak a kalandba.

Olvass tovább

Laptop és törülköző: iroda a tengerparton

Laptop, mobilnet, hátizsák megvan? Akkor indulhatunk! Dolgozni iroda és főnök nélkül, a világ bármely pontján, akár egy tengerpartról. Álomszerűnek tűnik, pedig vannak, akik így élnek. Valamikor 2000 körül kezdődött a mozgalom, azóta egyre többen állnak digitális nomádnak. Ballai Brigitta is ezt az életformát választotta, néha New Yorkban, időnként Thaiföldön vagy a Fülöp-szigeteken dolgozik.

Olvass tovább
Betöltés

Élmény&Világ Tipp

Videók

Betöltés...