Címke: kaland

Travellina megírta a Világutazók kézikönyvét

Hogyan készülj fel egy utazásra? Hogyan vágj neki egyedül egy kalandnak? Mikor érdemes a frekventált látnivalókat felkeresni? Hogyan találjunk jó éttermet a világ másik végén? És hogyan nyújtsuk meg az utazás élményét? A világjáró blogger, Travellina minden praktikus információt összegyűjtött az utazásról. Megjelent a Világutazók kézikönyve!

Read More

Vezess esőfelhőben! Madeira autóval

Kifejezetten kalandos dolog itt autót bérelni és vezetni. Nem azért, mert sokan vannak az utakon és nagy a dugó, hanem olyan terepviszonyokkal kell megküzdeni, amihez itthon nem szoktál hozzá. Madeira meredek, kacskaringós szerpentinekkel vár rád, közben pedig azon kapod magad, hogy egy esőfelhőben autózol. De merre érdemes menni?

Read More

Kinga&Péter: körbehajózzák a Földet

Flamisch Péter rögtön az első találkozásukkor elárulta barátnőjének gyerekkori álmát: szeretné otthagyni megszokott életét, és egy vitorlással elindulni, világot látni. Péter egy raktárban, Kinga pedig étteremben dolgozott Londonban. Összespóroltak annyi pénzt, hogy meg tudták venni Visszafordíthatatlan nevű hajójukat, aztán belevágtak a kalandba.

Read More

Laptop és törülköző: iroda a tengerparton

Laptop, mobilnet, hátizsák megvan? Akkor indulhatunk! Dolgozni iroda és főnök nélkül, a világ bármely pontján, akár egy tengerpartról. Álomszerűnek tűnik, pedig vannak, akik így élnek. Valamikor 2000 körül kezdődött a mozgalom, azóta egyre többen állnak digitális nomádnak. Ballai Brigitta is ezt az életformát választotta, néha New Yorkban, időnként Thaiföldön vagy a Fülöp-szigeteken dolgozik.

Read More
Loading

Élmény&Világ Tipp

Videók

Loading...