Válassza az Oldal lehetőséget

Címke: Budapest

December 29-én ismét konvojban érkeznek a Malév Ikarusok

Négy különleges, Malév-festésű autóbusz konvojban halad át többször is Budapesten december 29-én. Miután az Ikarusok bemutatkoztak a Hősök terén, egész napos kirándulásra és fotózásra viszik az utasokat az Aeroparkba és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. Ha szereted a retrot, a buszokat és a repülést, ne hagyd ki ezt a programot!

Olvass tovább

Megnyílt az új Aeropark Ferihegyen

Három hónap szünet után, egyelőre még próbaüzemben, de a hétvégén megnyitotta kapuit az új Aeropark a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett. A magyar repüléstörténetben meghatározó szerepet játszó, egykori Malév-repülőgépek a korábbinál nagyobb, elegánsabb helyre kerültek.

Olvass tovább

Szauna a Duna partján, kilátással a Parlamentre

Láttál már fürdőruhás embereket izzadtan fújtatni sötétedés után az alsó rakparton? Ha még nem, akkor nézz ki a Batthyány térre! Januárban és februárban itt működik a VaLyó Egyesület mobilszaunája, amit egy régi reptéri kisbuszban alakítottak ki. A spéci járgány tavaly a Citadellán fogadta a látogatókat. Az egyesület célja, hogy felhívja a figyelmet a Duna szerepére és a folyó jobb hasznosítására.

Olvass tovább

Öt mesés kilátó Budapest közelében

Régi geodéziai mérőtornyokat alakítottak az elmúlt években kilátóvá a Pilisben és a Börzsönyben. De újak is épültek. Van, amelyik olyan, mint egy Jenga torony vagy egy középkori erődítmény. Közös bennük, hogy páratlan panorámát nyújtanak a természetjáróknak. Íme néhány kilátó, ami egy órán belül elérhető Budapestről.

Olvass tovább
Betöltés

Élmény&Világ Tipp

Videók

Betöltés...