Válassza az Oldal lehetőséget

Címke: katasztrófa

A halott pilóták kísértettek a járatokon?

1972. decemberében a Miami melletti Everglades mocsárba csapódott az Eastern Airlines 401-es járata, miközben a pilóták egy műszaki problémát próbáltak orvosolni. A tragédiában 103 utas vesztette életét. A balesetnek volt egy különös utóélete is. A beszámolók szerint a 401-es pilótái kísérteni kezdtek a társaság más járatain.

Olvass tovább

Elsodort falu: temető a tó közepén

Gyakran kérdezik a turisták a Tisza-tónál, hogy kellett-e falut átköltöztetni a kiskörei tározó építése miatt, vannak-e települések a víz alatt, úgy mint például Románia egyes területein. A gátrendszert úgy alakították ki a 70-es évek elején, hogy csak mezőgazdasági területeket borítson el a víz. De a tó közepén mégis van egy sziget, ahol egy falu maradványaira bukkanhat a túrázó.

Olvass tovább

A labdaőrült életmentő

Első ránézésre egy teljesen átlagos, jókedvű, játékos, kicsit talán hóbortos, labdamániás kutyának tűnik, aki ha megérzi az idegenen a nyitottságot, a közeledést, egyből kezdeményez, ugrik, nyalakszik, és várja, hogy kezdődjön a játék. Symba valóban játékos, de ha munkáról van szó, nem ismer lehetetlent, ráadásul bekerült a világ elitjébe, ma már a legjobb 60 mentőkutya között tartják számon. A Nemzetközi Mentőkutyás Szövetség vizsgáján romkutatásban ősszel kiemelt minősítést kapott.

Olvass tovább
Betöltés

Élmény&Világ Tipp

Videók

Betöltés...