Válassza az Oldal lehetőséget

Címke: kutya

Új honlap segíti az elveszett kutyák megtalálását

Egyenesen pokoli érzés, amikor eltűnik az ember kutyája, meglép a nyitott ajtón, érdekli valami és kiszökik a kapun, vagy csinál egy lyukat a kerítésen. Sokan kétségbeesett keresésre indulnak, posztolnak a Facebookon, csatlakoznak mindenféle közösségi oldalakhoz, hirdetést adnak fel. Most elkészült egy honlap, ami megkönnyítheti az elveszett ebek megtalálását.

Olvass tovább

Cat Pub: macskás söröző nyílt Budapesten

Egy üvegfalú szoba az emeleten, ahol négy kedves cica lakik. De nemcsak lentről lehet bámészkodni, aki szeretne, két pohár üdítő, vagy ital között felmehet hozzájuk lazulni, vagy egy fárasztó nap végén dorombolós állatterápiát intézhet magának. Új állatos hely nyílt Budapest belvárosában, megnyitotta kapuit a macskás söröző, a Cat Pub.

Olvass tovább

Elmentek nyaralni, megváltak a kutyájuktól

Az Illatos úti ebtelepen szinte mindig teltház van, de a nyári hónapok jellemzően kritikus időszaknak számítanak. Sok a leadott kutya, kevés az örökbefogadó. A 94 férőhelyen jelenleg 130 kutya van, és az augusztus 20-i tűzijátékok miatt félő, hogy a szám tovább emelkedik. Az ebtelep örökbefogadók jelentkezését várja.

Olvass tovább

Gazdira várva: 100 állatot lehet hazavinni

Beszédes tekintetek, bármelyik kennel előtt halad el az ember. Vannak szempárok, melyekben a félelem, a bántalmazás köszön vissza, és vannak csillogó szemek, melyek a játékosságra utalnak, és arra, hogy a négylábú nem igazán tudja, mi történt vele, csak azt érzékeli, hogy már nem a megszokott helyen van.

Olvass tovább
Betöltés

Élmény&Világ Tipp

Videók

Betöltés...