Címke: strand

Bírságolják a bunkó strandolókat Olaszországban

Vannak, akik a nyaralásukon is képesek pirkadatkor, vagy pirkadat előtt azért felkelni, hogy lefoglalják maguknak a legjobb helyeket a tengerparton. Kipakolják a napernyőt, a nyugágyat, a pokrócot, aztán visszamennek még egy kicsit aludni. Ezt elégelte meg egy sor város Olaszországban. A parti őrség reggelente szépen összeszedi a strandcuccokat, és bírságol.

Read More

A turisták imádják, a barcelonaiak lenézik

Egy keskeny utcácska, ahol szinte mindig hűvös van, mert a házak miatt nem süt be a nap. Jobbra egy nem túl módos család otthona, ahová belátsz, balra egy halas étterem, közben száradó farmereket és pólókat kerülgetsz a járdán, az utca végéről pedig a tenger morajlása hallatszik. Ez Barcelona egyik városrésze, a strand szomszédságában.

Read More

Laptop és törülköző: iroda a tengerparton

Laptop, mobilnet, hátizsák megvan? Akkor indulhatunk! Dolgozni iroda és főnök nélkül, a világ bármely pontján, akár egy tengerpartról. Álomszerűnek tűnik, pedig vannak, akik így élnek. Valamikor 2000 körül kezdődött a mozgalom, azóta egyre többen állnak digitális nomádnak. Ballai Brigitta is ezt az életformát választotta, néha New Yorkban, időnként Thaiföldön vagy a Fülöp-szigeteken dolgozik.

Read More
Loading

Élmény&Világ Tipp

Videók

Loading...