Címke: Veresegyház

Elegáns farkasbunda: felkészültek a télre a veresi farkasok

Beköszöntött a tél, ez pedig azt jelenti a farkasoknál, hogy megkezdődött a nagyjából februárig tartó párzási időszak. Teljesen természetes, hogy ilyenkor az állatok sokkal felfokozottabb hangulatban vannak, mint általában. A kézbarát és a vad falka tagjai gyönyörű bundát növesztettek a következő hónapokra. Az állatok sokkal nagyobbnak tűnnek, persze azért egy-két példány így sem panaszkodhat. Van olyan hím, amelyik felülről súrolja a 80 kilót!

Read More

Dóra&István: a farkasos formák

Az évek alatt azt veszi észre az ember, hogy alázatot tanul a farkasoktól. De hogyan kerül egy állatvédő a falka közelébe? Miért lesz fontos, hogy felkaroljon egy félreismert fajt? És hogyan lesz megszállott állatvédő egy tanárból és egy rádiós asszisztensből? Portré Dömötör Dóráról és Szilágyi Istvánról.

Read More

Trendi lett a malac a lakásban

Sokan vannak, akiknek a kutya és a macska már nem elég. Divat lett az utóbbi években törpemalacot tartani otthon, főleg amióta a filmsztárok is megjelentek az ilyen házi kedvencekkel. De mit lehet megtanítani egy minnesotai törpemalacnak? Jó-e neki a lakásban? És miért kell óvatosan választani?

Read More
Loading

Élmény&Világ Tipp

Videók

Loading...